Veelgestelde vragen

Bel ons op +32 78 700106 of bestel een schoonmaak in 4 simpele stappen online.

Onze schoonmaakteams werken alleen met de beste materialen en middelen. Deze nemen ze uiteraard zelf mee.

Bijna altijd bestaat een team uit 2 personen. Mocht de klus kleiner of groter zijn, dan kan het zijn dat er 1 schoonmaakexpert komt, of 3.

Je hoeft niet de hele tijd aanwezig te zijn. Het is handig als je er bij het begin bent, en na afloop. Ook om eventuele bijzonderheden aan ons uit te leggen, en om het eindresultaat samen te kunnen doorlopen. Je wordt een half uur voordat de experts klaar zijn, gebeld. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om bij afloop van de schoonmaak aanwezig te zijn, dan zal aan je worden gevraagd om de schoonmaak vooruit te betalen.

Je kunt bij het samenstellen van jouw schoonmaak zelf aangeven wat je voorkeur heeft.

In principe kunt je ’s avonds nog een schoonmaak bestellen voor de dag erna. Maar in de regel is eerder bestellen voordeliger.

Na afloop van de schoonmaak loop je samen met onze voorman (de verantwoordelijke of bij grotere ploegen de ploegbaas) het eindresultaat na. Ben je tevreden, dan kijkt je rustig op onze werkbon het totaalbedrag na. Heb je gezien dat de deze klopt, dan teken je de werkbon voor akkoord op de werkzaamheden en het totaalbedrag. Ter afronding kun je op het mobiele pinautomaat veilig met je pinpas of creditcard het verschuldigde bedrag betalen.

Mocht je eerder weggaan en bij afloop van de schoonmaak niet aanwezig zijn, dan betaal je op het moment dat je de schoonmaak verlaat alvast het verschuldigde bedrag. Dit kan met je pinpas of creditcard.

Tot slot mocht je in het geheel niet tijdens de schoonmaak aanwezig zijn, dan dien je het verschuldigde bedrag voor de schoonmaak alvast vooruit te betalen.

Let op! Indien je met creditcard betaalt, dan wordt er 2,2% aan provisiekosten in rekening gebracht.

Je kan je afspraak wijzigen door ons te bellen op +32 78 700106 (Lokaal tarief). Doe dit wel binnen 14 dagen na uw bestelling of meer dan 7 dagen van tevoren, anders zijn hier kosten aan verbonden.

Je kan jouw afspraak annuleren door ons te bellen op +32 78 700106 (Lokaal tarief). Doe dit wel binnen 14 dagen na uw bestelling of meer dan 7 dagen van tevoren, anders zijn hier kosten aan verbonden.

Wij zetten ons elke dag in om je een perfecte schoonmaak te leveren, mocht je onverhoopt toch een klacht hebben, dan willen wij je vragen ons te bellen op +32 78 700106 (Lokaal tarief).

Correspondentieadres

Openingstijden

  • Ma-vr: 08:00 - 18:00 uur
  • Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur
  • Zondag: Gesloten

Bedrijfsgegevens

  • Ondernemings-nr: 0739.956.976
  • BTW: BE 0739.956.976
  • Bank: NL82RABO0348621914